| aan / uit |
product |
kg vs/dier |
kg ds/dier |
ds (%) |
kost/dier (€) |
| I | gras. vers. jaargemiddelde | | 4.9 | 16 | 0.42 | | I | Voederbieten, vers | | 1.4 | 14 | 0.35 | | I | eiwitcorrector - M - AP | | 8.9 | 89 | 4.40 | | I | bietenperspulp vers + kuil | | 2 | 22 | 0.36 | | I | aardappelen vers | | 0.9 | 20 | 0.09 | | O | sojaschroot 48/7 braz - AP | | 9.6 | 87 | 4.95 | | O | evenwicht - korrel 23 - AP | | 9.8 | 89 | 4.25 | | O | Grashooi, gemiddeld | | 8.5 | 85 | 2.00 | | O | maiskuil ds 280 - 320 | | 3.1 | 34 | 0.45 | | O | graskuil. jaargemiddelde | | 3.5 | 47 | 0.44 |
|
| rantsoen waarschuwingen 9 | DVE : darm verteerbaar eiwit Hoog | OEB : onbestendige eiwit balans Hoog | RE : ruw eiwit Hoog | SUI : suiker Hoog | DS kg / dier : hoeveelheid droge stof per dier Laag | SW : structuurwaarde Laag | VOC : voederopname capaciteit Laag | RC : ruwe celstof Laag | ZET : zetmeel Laag |
|